TOP
Tonny Wildeman
Tonny Wildeman
12 januari 2010

jan 12 Beveiliging als thema op Webwinkel Vakdagen

Met de aankomende Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs te Utrecht, wordt er deze keer nadruk gelegd op de beveiliging van websites.

In het nieuws, voornamelijk online, zijn er in de afgelopen paar jaar meerdere 'incidenten' geweest met beveiliging die doorbroken is geweest. SQL-injecties, gevoelige informatie die geindexeerd is in Google, virale infecties en ga zo maar door. De implementaties die wij leveren worden vanaf de grond af ontwikkeld met beveiliging in het 'voorhoofd'.

Bij Bestebroer Company Internetdiensten wordt de focus niet alleen maar gelegd op preventieve maatregelen, maar ook op het minimaliseren van de impact, mocht er toch een doorbraak zijn. Dit is ook in overeenstemming met de in de informatiebeveiligingsindustrie gehanteerde standaard.

Parallel aan de Webwinkel Vakdagen zijn er gratis bij te wonen lezingen over dit soort onderwerpen. Voornamelijk over wat je er tegen kunt doen als webwinkel. Er is een hands-on lab waar je zelf dingen in een gecontroleerde omgeving kunt uitproberen en wat je er tegen kunt doen. Ook wij zullen hier vertegenwoordigd zijn, er zijn altijd dingen die je nog niet weet of aan hebt gedacht! Beveiliging is aan evolutie onderhevig en ook hier geldt de Darwinistische regel: 'Survival of the fittest'.